Download Mp3 audio | Download Mp4 video
Humor nder vite - Met Bega Rita Lati dhe Marjana Kondi dlqYTiGM-Tw by RTSH - Radio Televizioni Shqiptar - Date create: 2015-05-16 - Category: Entertainment PT5M17S
SOT OFROJ UNË Humor nder vite - Met Bega Rita Lati dhe Marjana Kondi ne skcin Dua Burre nga estrada e Tiranes 10 Maj 2015 pjesa e tete

Cdo te Diel ora 14:15
Nje Program nga Gjergj Leka
me pjesmearrjen e kuzhnierit shtepiakeve muzikantit dhe maxhordomit
regjia: Ilir Bega
Montazhi: Dritan Dani

http://rtsh.al/
https://www.facebook.com/rtsh.albania
https://twitter.com/RTSHALBANIA

Të drejtat mbrohen nga: OnAir.FM
www.facebook.com/onairfmnetwork
Share or play video => https://nhac.vip/videos/dlqYTiGM-Tw/?clip-Humor nder vite + Met Bega Rita Lati dhe Marjana Kondi-clip-download
rtsh, Albania, spot, promotional, videos, radio, televizion, television, SOT, OFROJ, UNË, Humor, nder, vite, Met, Bega, Rita, Lati, dhe, Marjana, Kondi, ne, , Nhac Vip.
Loading...
loading...
Loading...